Πίστεσ στην ΑΘήνα 2018

Ο πάντα ανατρέπει κοσμάκης Δημάκης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στον Ικτίνο μαγαζί Βοτανικό στην Αθήνα για την περίοδο 2016 με 2017 η σεζόν θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και Μάκης Δημάκης έχει βάλει μεγάλο στοίχημα κερδίστε αθηναϊκό κοινό.

Ο Μάκης Δημάκης μετά από πολύ πετυχημένες εμφανίσεις που είχε στην ήθελα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως το voice like στις που τραγουδούσε δύο  συνεχόμενα συναπτά έτη με μεγάλους καλλιτέχνες λαϊκούς John πλαισίωνε κατεβαίνει στην Αθήνα για να τραγουδήσει στο νυχτερινό μαγαζί Βοτανικός live stage. Της προγούμενη χρονιάς ο Μάκης Δημάκης τραγούδησε στο χάραμα Λαϊκού βρίσκεται επί της οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη σε ένα μαγαζί λαϊκό και την επόμενη χρονιά στο σινεμά live κεντρο αθηνων οικονομοπουλος στο Πύργο του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Τσώνης Βασιλειάδου.

Μετά τη πολιτική Men sniffe εμφανίσεις και τα τραγούδια τα οποία έγραψα άργησα ραπίσει καριέρα του απογειώθηκε με αποτέλεμα να έχει γράψει πολύ σπουδαία τραγούδια όπως το τάμα κάνεις είναι κανενός εγώ δεν μπορώ και αλλά τραγούδια τα οποία Ήταν πάρα πολύ πέθανε σε όλα τα ραδιόφωνα sorry τα διόδια πανελλαδικώς ενώ έγιναν και πολλές εμφανίσεις του καλλιτέχνη σε πολλά μαγαζιά της επαρχίας.

Η καριέρα πλέον του Μάκη Δημάκη άρχισε να εκτοξεύεται με αποτέλεσμα το μαγαζί που σκοτώνεται στη Θεσσαλονίκη το Βόις τοπίο στα σφαγεία να γεμίζει απόκοσμο τοπίο σπεύδει να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά πλέον το μαγαζί γέμισε από νεολαία και όχι μόνο η οποία Το Μάκη Δημάκη Γερμανικό Πρόγραμμα Το Οποίο Παρουσιάζει. Πολύ Κλαρίνο Χορός Πάνω Σε Τραπέζια Λουλούδια Πωλούνται Πόλεμος Ποτά Σφηνάκια Συνθέτουν Ένα Πραγματικό Πάρτι Με Πυρσούς Να Ανάβουνε Και Ο Δημάκη Να Τραγουδάει Επί Σκηνής.

Ορθό Κόσμος Όρθιος Από Τις Μία Η Ώρα Νωρίς Νωρίς Και Να Απολαύσουν Καλλιτέχνη Όποιος Ξεσηκώνονται Ευθεία Το Κοινό. Πολύ γαλατικό το οποίο κόσμος περιμένει να απολαύσει από κοντά δεν έχετε παράκανα κάνει την κράξεις για τον φθηνό μαγαζί στο 210 3001256 στο 67 840 6465 και να εξαφανιστεί να τραπέζια να δείτε από κοντά το μεγάλο καλλιτέχνη στο νέο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν φθηνό μαγαζί Βοτανικός το πράγμα θα πλαισιώνεται από λαϊκούς καλλιτέχνες νεαρούς οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του Μάκη Δημάκη θα παρουσιάσουν μαζί ένα ντουέτο εκεί θα έκανα « πρόγραμμα.

Το μαγαζί βότανα κοσταρικανών για Παρασκευή Σάββατο σε διήμερο εμφανίσεων με τους εφιάλτες γεννάει από 130 € ανά τέσσερα άτομα σπέσιαλ πηγαίνεις 20 € στα 150 ανά τέσσερα άτομα ενώ υπάρχουν και άλλοι στα φιλικά πακέτα για ανέργους και όχι μόνο τα οποία πηγαίνουν στα 110 να έξι άτομα την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο διαμορφώνεται στα 120 ανά έξι άτομα. Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και ιδιωτικό μπροστά στη μούρη του μαγαζιού.

Τις επόμενες μέρες ο Μάκης Μάκης βαριανασαίνει ξένο μαγαζί ακρωτήρι το Πλεύρη στην παραλιακή της Αθήνας και έκανε εκειπέρα ένα συνολικό πρόγραμμα προκειμένου να βρίσκεται στον κόσμο και να το ζεστάνει ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Τραγούδησε πάρα πολύ και ο κόσμος ουσιαστική από το Μάκη Δημάκη. Να πούμε ότι το λίθινο μαγαζί .Βοτανικός μας έχει συνηθίσει πολύ σπουδαία ονόματα του παρελθόντος Φιλοξενήσει Πολύ Μεγάλα Ονόματα Του Ελληνικού Και Όχι Μόνο Διεθνώς Καλλίνικου Στερεώματος. Αντύπας Βανδή Μητροπάνος Και Πάρα Πολλοί Άλλοι Μεγάλοι Καλλιτέχνες Έχουν Περάσω Το Αληθινό Μαγαζί Και Έχουν Τραγουδήσει Πάρα Πολύ Σπουδαίες.

Επιτυχίες Κάντε Κάτσε Εγκαίρως Για Να Βρεις Τραπέζι Διότι Ζητήσαμε. Πάρα Πολύ Μεγάλη Και Έχουν Ξεκινήσει Ήδη Κρατήσει Να Γίνονται Να Πούμε Ότι Το Μαγαζί Θα Συνεχίσει Τις Δουλειά Του Κανονικά Μέχρι Και Τα Τέλη Σεζόν Και Θα Λειτούργησε λειτουργία κάθε βδομάδα και ενδεχομένως να ανοίξει έκτακτες ημέρες.

Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας

Στο νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο φωταέριο θα πραγματοποιεί το μουσικό τους πρόγραμμα η Νατάσα Θεοδωρίδου. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται πολυαγαπημένος έλληνας ερμηνευτής Χρήστος Μενιδιάτης. Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας Την περσινή χειμερινή Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας σεζόν στην πίστα του φωταέριο φιλοξενήθηκε ο καταξιωμένος ερμηνευτής Νότης Σφακιανάκης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο Νότης Σφακιανάκης στο φωταέριο τη σκυτάλη θα αναλάβει η Νατάσα Θεοδωρίδου όπου με τη συνεργασία της με το Χρήστο Μενιδιάτη θα δημιουργήσουν ένα εκπληκτικό μουσικό σχήμα που σίγουρα θα κάνει εντύπωση και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το νυχτερινό πολλά χρόνια το φωταέριο αποτελεί αγαπημένο στέκι των κατοίκων της Αθήνας και βρίσκεται πάντοτε στις προτιμήσεις τους. Το Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας  φωταέριο έχει φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του πάρα πολλούς καταξιωμένους έλληνες ερμηνευτές κάποιοι Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας  απ’ αυτούς που έχουν βρεθεί στην πίστα του είναι η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νότης Σφακιανάκης και άλλοι.

Επίσης από το νυχτερινό κέντρο έχουν περάσει πάρα πολλά μουσικά σχήματα τα οποία ήταν όλα εκπληκτικά και ιδιαίτερα δυναμικά έτσι ώστε να χαραχτούν στις μνήμες του κοινού. Το Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας φωταέριο είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα στέκια της Αθήνας καθώς διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και η διαρρύθμιση του χώρου είναι εξαιρετική επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Τα νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή του γκάζι προσφέρει με τις συνεργασίες του αξέχαστες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης καθώς ανεβάζει τη διάθεση και χαρίζει άφθονο κέφι.

Φέτος το χειμώνα στην πίστα του Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας θα πρωταγωνιστούν οι Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης οι οποίοι υπόσχονται στο φανατικό κοινό τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ευχαριστήσουν στο έπακρο το φανατικό κοινό τους. Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου θα βρίσκεται ο Χρήστος Μενιδιάτης. Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας νεαρός ερμηνευτής ιδιαίτερα αξιόλογος και με εξαιρετική χροιά στη φωνή. Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα ξεκινήσει τη χειμερινή σεζόν στο φωταέριο μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου από τον Οκτώβριο καθώς οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια για συνεργασία στο νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο kanokratisi.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις αμέτρητες επιτυχίες της και τη μεγάλη δισκογραφία που διαθέτει σίγουρα θα μας απογειώσει με τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του φωταερίου. Είναι σίγουρο πως η Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης δημιουργήσουν ένα μουσικό σχήμα που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει. Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας Η Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς βρίσκεται πολλά Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας χρόνια στη μουσική βιομηχανία έχει μεγάλη εμπειρία και βέβαια έχει βραβευτεί για τις επιτυχίες μας έχει χαρίσει. Στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της Αθήνας φωταέριο θα ακούσουμε και θα απολαύσουμε την Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και το Χρήστο Μενιδιάτη να ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες από το λαϊκό τους ρεπερτόριο.

Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να διασκεδάσουν το φανατικό κοινό θα βρίσκεται στο χώρο του φωταερίου για να τους αποθεώσουν και τους υπόσχεται μία μαγική σεζόν όπου κανείς δεν πρέπει να λείπει. Τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα ακούσουμε να ερμηνεύουν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες τη φετινή χειμερινή σεζόν στην πίστα όπου θα φιλοξενηθούν αυτη του φωταερίου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από το κοινό και η επιτυχία της είναι συνεχώς ανοδική .Με τη συνεργασία της αυτή θα κάνει τους θαυμαστές της τη μεγαλύτερη έκπληξη καθώς θα πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της σε ένα απο τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα Διασκεδαση στα Μπουζούκια Αθήνας στέκια των κατοίκων της Αθήνας και στο πλευρό της θα έχει έναν αγαπημένο και εξαιρετικό έλληνα καλλιτέχνη το Χρήστο Μενιδιάτη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα βάλουν φωτιά στις νύχτες της Αθήνας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην πίστα του φωταερίου.