Πίστεσ στην ΑΘήνα 2018

diaskedasi

Ο πάντα ανατρέπει κοσμάκης Δημάκης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στον Ικτίνο μαγαζί Βοτανικό στην Αθήνα για την περίοδο 2016 με 2017 η σεζόν θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και Μάκης Δημάκης έχει βάλει μεγάλο στοίχημα κερδίστε αθηναϊκό κοινό.

Ο Μάκης Δημάκης μετά από πολύ πετυχημένες εμφανίσεις που είχε στην ήθελα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως το voice like στις που τραγουδούσε δύο  συνεχόμενα συναπτά έτη με μεγάλους καλλιτέχνες λαϊκούς John πλαισίωνε κατεβαίνει στην Αθήνα για να τραγουδήσει στο νυχτερινό μαγαζί Βοτανικός live stage. Της προγούμενη χρονιάς ο Μάκης Δημάκης τραγούδησε στο χάραμα Λαϊκού βρίσκεται επί της οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη σε ένα μαγαζί λαϊκό και την επόμενη χρονιά στο σινεμά live κεντρο αθηνων οικονομοπουλος στο Πύργο του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Τσώνης Βασιλειάδου.

Μετά τη πολιτική Men sniffe εμφανίσεις και τα τραγούδια τα οποία έγραψα άργησα ραπίσει καριέρα του απογειώθηκε με αποτέλεμα να έχει γράψει πολύ σπουδαία τραγούδια όπως το τάμα κάνεις είναι κανενός εγώ δεν μπορώ και αλλά τραγούδια τα οποία Ήταν πάρα πολύ πέθανε σε όλα τα ραδιόφωνα sorry τα διόδια πανελλαδικώς ενώ έγιναν και πολλές εμφανίσεις του καλλιτέχνη σε πολλά μαγαζιά της επαρχίας.

Η καριέρα πλέον του Μάκη Δημάκη άρχισε να εκτοξεύεται με αποτέλεσμα το μαγαζί που σκοτώνεται στη Θεσσαλονίκη το Βόις τοπίο στα σφαγεία να γεμίζει απόκοσμο τοπίο σπεύδει να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά πλέον το μαγαζί γέμισε από νεολαία και όχι μόνο η οποία Το Μάκη Δημάκη Γερμανικό Πρόγραμμα Το Οποίο Παρουσιάζει. Πολύ Κλαρίνο Χορός Πάνω Σε Τραπέζια Λουλούδια Πωλούνται Πόλεμος Ποτά Σφηνάκια Συνθέτουν Ένα Πραγματικό Πάρτι Με Πυρσούς Να Ανάβουνε Και Ο Δημάκη Να Τραγουδάει Επί Σκηνής.

Ορθό Κόσμος Όρθιος Από Τις Μία Η Ώρα Νωρίς Νωρίς Και Να Απολαύσουν Καλλιτέχνη Όποιος Ξεσηκώνονται Ευθεία Το Κοινό. Πολύ γαλατικό το οποίο κόσμος περιμένει να απολαύσει από κοντά δεν έχετε παράκανα κάνει την κράξεις για τον φθηνό μαγαζί στο 210 3001256 στο 67 840 6465 και να εξαφανιστεί να τραπέζια να δείτε από κοντά το μεγάλο καλλιτέχνη στο νέο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν φθηνό μαγαζί Βοτανικός το πράγμα θα πλαισιώνεται από λαϊκούς καλλιτέχνες νεαρούς οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του Μάκη Δημάκη θα παρουσιάσουν μαζί ένα ντουέτο εκεί θα έκανα « πρόγραμμα.

Το μαγαζί βότανα κοσταρικανών για Παρασκευή Σάββατο σε διήμερο εμφανίσεων με τους εφιάλτες γεννάει από 130 € ανά τέσσερα άτομα σπέσιαλ πηγαίνεις 20 € στα 150 ανά τέσσερα άτομα ενώ υπάρχουν και άλλοι στα φιλικά πακέτα για ανέργους και όχι μόνο τα οποία πηγαίνουν στα 110 να έξι άτομα την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο διαμορφώνεται στα 120 ανά έξι άτομα. Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και ιδιωτικό μπροστά στη μούρη του μαγαζιού.

Τις επόμενες μέρες ο Μάκης Μάκης βαριανασαίνει ξένο μαγαζί ακρωτήρι το Πλεύρη στην παραλιακή της Αθήνας και έκανε εκειπέρα ένα συνολικό πρόγραμμα προκειμένου να βρίσκεται στον κόσμο και να το ζεστάνει ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Τραγούδησε πάρα πολύ και ο κόσμος ουσιαστική από το Μάκη Δημάκη. Να πούμε ότι το λίθινο μαγαζί .Βοτανικός μας έχει συνηθίσει πολύ σπουδαία ονόματα του παρελθόντος Φιλοξενήσει Πολύ Μεγάλα Ονόματα Του Ελληνικού Και Όχι Μόνο Διεθνώς Καλλίνικου Στερεώματος. Αντύπας Βανδή Μητροπάνος Και Πάρα Πολλοί Άλλοι Μεγάλοι Καλλιτέχνες Έχουν Περάσω Το Αληθινό Μαγαζί Και Έχουν Τραγουδήσει Πάρα Πολύ Σπουδαίες.

Επιτυχίες Κάντε Κάτσε Εγκαίρως Για Να Βρεις Τραπέζι Διότι Ζητήσαμε. Πάρα Πολύ Μεγάλη Και Έχουν Ξεκινήσει Ήδη Κρατήσει Να Γίνονται Να Πούμε Ότι Το Μαγαζί Θα Συνεχίσει Τις Δουλειά Του Κανονικά Μέχρι Και Τα Τέλη Σεζόν Και Θα Λειτούργησε λειτουργία κάθε βδομάδα και ενδεχομένως να ανοίξει έκτακτες ημέρες.